Bitrix24 – Cum îți poți digitaliza întregul business [Nr.1]

În primul rând ne face plăcere să anunțăm că The Cool Corporation a devenit Partener Bronze Level al Bitrix24 – unul dintre cei mai mari și apreciați jucători în piața de produse CRM și de colaborare. Prin urmare vă putem pune la dispoziție întreaga gamă de produse Bitrix24, suport, implementare și training-uri pentru dumneavoastră și compania dumneavoastră.

Ce este Bitrix24 și cum ne poate ajuta să creștem exponențial eficiența unui business

Bitrix24 este o platformă de colaborare internă, CRM, management al resurselor umane, management al documentelor – printre altele. Vom discuta pe larg despre fiecare funcționalitate în cadrul mai multor postări asemănătoare pe blog.

Am hotărât că vrem să devenim parteneri ai Bitrix Inc. după ce am început să folosim chiar noi platforma – dovedindu-se mai puternică decât credeam, ușurându-ne multe din lucrurile pe care le făceam manual și adunând sub același acoperiș multe dintre serviciile pe care altfel le aveam fragmentate la provideri diferiți (e.g. Google Hangouts pentru conferințe, Asana pentru project management, Dropbox/Google Drive pentru sharing de fișiere cu clienții, Toggl pentru timekeeping), și în același timp venind cu soluții la care nu ne gândeam inițial.

CRM

Partea de CRM a platformei oferă următoarele funcționalități

 • Formulare web
 • Integrare cu platformele de social media
 • Management total al ciclului de vânzare (de la lead până la încheierea contractului)
 • Înregistrări CRM pentru un număr nelimitat de clienți
 • Câmpuri personalizabile nelimitate
 • Automatizarea vânzărilor
 • Management al echipelor de vânzari și date analitice despre vânzari
 • Email marketing
 • Generare facturare și proforme
 • Catalog de produse
 • Flux de vânzare
 • Sistem integrat de telefonie VoIP
 • Aplicație pentru iOS și Android – Mobile CRM
 • Sistem de helpdesk

Whoa, destul de multe lucruri nu? Sincer, ce ne-a impresionat extrem de tare a fost dezvoltarea sistemului CRM pe o axă care ajută practic și pe partea de onboarding a potențialilor clienți prin posibilitatea integrării nu doar a formularelor web pe paginile website-ului sau ale widget-urilor elegante de livechat, ci mai ales prin fluxul ce poate fi configurat să preia orice formă de contact (Facebook, Telegram, Instagram, Live Chat, apeluri telefonice, email-uri, etc.) și să o transforme într-o înregistrare CRM care mai departe poate fi fructificată de companie prin introducerea într-un așa zis “sales funnel”, practic o procedură sau practică pe care o urmați atunci când sunteți în faza inițială a semnării unui contract, de la primul apel telefonic, până la încheierea cu succes sau nu a contractului.

Astfel, un client care vă trimite un mesaj pe pagina de Facebook spre exemplu devine un potențial client pe care îl puteți ajuta în cel mai eficient mod, într-un timp cât mai scurt.

Clientul care trimite un mesaj pe pagina de Facebook a companiei devine un potențial client și urmează fluxul intern stabilit de dumneavoastră.

Desigur, dacă nu aveți nicio persoană care poate prelua în acel moment mesajul – există opțiunea unor boți care pot automatiza cel puțin o parte din acest proces, urmând ca aceștia să fie contactați ulterior de dumneavoastră.

În mod pragmatic, este posibil cea mai eficientă metodă de management al relației cu clienții potențiali și nu numai prin flexibilitatea oferită, dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, Bitrix24 Cloud este gratuit pentru până la 12 utilizatori și vă invităm să îl testați chiar dumneavoastră. Dacă aveți întrebări, ne puteți desigur contacta și vă vom ajuta cu mare plăcere atât în utilizare și configurare cât și în implementare.

Bitrix24 – Două mari căi

Bitrix24 ca platformă poate fi folosită atât online în cloud prin Bitrix24 Cloud cât și în sistem self-hosted prin Bitrix24 On-Premise. Ambele opțiuni au avantaje și dezavantaje, dar din fericire fiecare se pliază pe anumite tipuri de companii – lucru pe care îl vom aborda în următoarea postare, împreună cu alte funcționalități ale suitei.

În perioada următoare vom prezenta planurile de subscripție, diferențele dintre ele precum și costurile Bitrix24 On-Premise, până atunci vă invităm să încercați să folosiți Bitrix24 Cloud Free și să ne adresați eventuale întrebări prin email sau prin comentarii!

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>